Студио Bellezza
Созопол

маникюр педикюрноктопластика

Студио Bellezza
Услуги

Маникюр

Всеки човек използва ръцете си не само от физическа гледна точка, а и за изразяване на вътрешния си свят. Ръцете са едно от първите неща, на които обръщаме внимание в другия. Ето защо те изискват постоянни грижи.

Желаете ли здрави и красиви нокти, които ще допълнят цялостната ви визия? Студио за красота Bellezza предлагам множество услуги, продукти и декорации, които ще направят ръцете ви зашеметяващи, в модерен вид. Вие ще се чувствате истински специална, а маникюрът ви ще затвърждава впечатлението за елегантност и изискан стил.
Красивите и поддържани нокти са един забележителен аксесоар.

Педикюр

Качественият и красив педикюр е категоричен тест за културата както на дамите, така и на господата. Грижатата на краката е навременно решение за справяне с проблемите по ноктите и ходилата.

Процедурата се състои от няколко стъпки: започва с накисване на краката в ароматни соли, отстраняване на мъртва и загрубяла кожа, впити нокти, кокоши тръни и мазоли, при наличие на такива. Оформя се нокътната плочка и се премахват кутикулите. За още по-голям комфорт и удоволствие краката се ексфолират със скраб чрез масажиращи движения. Следващата стъпка е нанасянето на лак. Завършека отново е с масаж и силно хидратиращ лосион.

Крайният резултат е красив и здравословен вид на краката. Чрез цялостния педикюр се засилва кръвообръщението, а болката и дискомфортът намаляват.

ноктопластика

Ако страдате от чупливи нокти и нямате желаната от вас дължина – изграждането с гел е безупречно решение. Ноктите ви ще изглеждат естествено, в идеалните за вас форма и дължина.

Студио Bellezza
Созопол

Леко загадъчни, винаги красиви и стилни